Test
Jouw Fiets
Intro

Segmenten

Shimano heeft een enorm aanbod aan segmenten. Bekijk enkele van deze segmenten op deze pagina en blijf op de hoogte voor meer!
Race Mountainbike

Race

Wil jij ervaren hoe het is om met een racefiets de Cauberg, of een van de andere beklimmingen die Zuid-Limburg rijk is omhoog te knallen? Kies dan voor een racefiets met Dura-Ace of Ultegra R8000 en verras je fiets-vrienden/ vriendinnen met een spetterende demarrage! Onze racefietsen zijn beschikbaar in alle maten en verschillende uitvoeringen: voor onze ervaren fietsers, beginners, voor de allerjongsten en voor onze ladies. Er is dus geen enkel excuus meer om niet die Heuvels in ons prachtige Heuvelland te gaan bedwingen.

Mountainbike

Met tal van prachtige uitgestippelde mountainbike routes in de omgeving, mag een rit op een van onze nieuwste mountainbikes niet in je to-do list ontbreken. Ga erop uit en ontdek de mooie vergezichten. Er zijn routes voor zowel beginners als gevorderden, lange afstanden en korte afstanden én je kunt routes koppelen. Kies je voor een mountainbike met enkel voorvering (hardtail) of voor- en achtervering (full-suspension)? Zo is er voor ieder wat wils om de uitdaging op vele tracks - die Zuid-Limburg te bieden heeft- aan te gaan!